Homeserver.nl
Serve you from home

Homeserver IT

Homeserver Fotograaf

Homeserver PowerShell

Eigenlijk is mijn werk ook een grote hobby van mij, ik kan uren met IT bezig zijn zonder dat het mij verveeld. Vaak hebben groeiende bedrijven behoefte aan een IT-er die het overal-plaatje kan bekijken en inrichten naar wens en wat passend is,

Ik hou er van om structuur te brengen in IT omgevingen en dingen te automatiseren zodat men minder handelingen hoeft te verrichten voor bijvoorbeeld nieuwe medewerkers.
Zoekt uw bedrijf ook naar iemand die zich inzet voor uw IT-omgeving?
Bezoek dan eens mijn site Homeserver IT en neem contact op voor meer informatie.

- Barry de Haan
My hobby is photography, i like to shoot a lot of things. Doesn't matter if it are buildings, human or animals, or just nature or absract things.
From every photo i try to make something special with photo editing software, bringing the picture more alive. I love to work with color, but i also sometimes try black & white, but even in black & white photo's i bring sometimes some colors.

To make my hobby also my extra fun work, i started Homeserver to serve you.
Visit the Homeserver Fotograaf for more info or contact details.


- Barry de Haan
Automatiseren is voor veel IT'ers de niet alleen de manier om repeterende handelingen sneller en makkelijker te maken, maar vooral om te standaariseren.

PowerShell is op het Windows platform erg populair aan het worden, en dat is niet zonder reden. Deze tooling is geïntegreerd in veel software programma's waardoor je voor elk programma die dat ondersteund scripts kunt laten schrijven die omslachtige handelingen met een druk op de knop kan uitvoeren.- Barry de Haan